Jag är inte rädd för att somna

Visste du att det finns folk som är rädda för att somna? Jag pratar inte om barn som inte vill sova! Det finns folk som inte kan somna för att de tänker att de kanske inte kommer att vakna. Eller så är de rädda för att drömma något obehaligt. Jag har inga problem med att somna. Mitt problem är att jag inte kan hålla tanken och avsluta min fantasi innan jag somnar.

Jag har ju inga problem med någon som snarkar så det är tyst och skönt när jag ska sova. Då passar jag på att fantisera och leva ett parallellt liv. Men problemet är att jag hela tiden tappar tråden. Jag börjar tänka på annat än det spännande liv som jag skulle fantisera fram. Och hux flux så sover jag!

När jag vaknar på morgonen så inser jag att jag inte kom särskilt långt i min fantasiberättelse och det tycker jag är tråkigt. Jag vill ju komma vidare och leva det där häftiga livet i mina tankar. Men det blir inget för jag somnar!