Hur jag slutade röka

En gång i tiden var jag rökare. Och inte bara en eller två cigaretter per dag. Det var något jag gjorde för att slappna av och det var också något som jag tyckte om. Men jag visste att det inte var bra för mig  och jag ville sluta.

Jag provade några olika metoder för att sluta röka men ingenting fungerade riktigt för mig. Tills jag en dag bestämde mig för att lova mig själv att aldrig tända en cigarett igen! Löftet gick ut på att jag skulle få betala 500 kronor till en välgörenhetsorganisation om jag bröt det. Vid två tillfällen blev det utbetalning till två kända svenska organisationer men därefter har jag faktiskt lyckats hålla mitt löfte!

Det var tufft i början. Jag kan inte säga att det var lätt. Men efter några dagar började jag må bättre och suget efter ciggen försvann. Nu kan jag ärligt säga att jag är en icke-rökare och att jag mår så mycket bättre tack vare detta! Om du funderar på att sluta röka så ska du veta att det är möjligt och att det är värt att kämpa så att du lyckas.