din granne

3 saker du inte visste om din granne

Vad vet du egentligen om den som bor alldeles invid dig? En sommar satt jag, Esmeralda, och läste Isaac Bashevis Singer böcker för en väninna på min balkong. Till hösten så mötte jag en granne från nästa port utanför huset. Han tackade för all högläsning under sommaren och sade att han verkligen njöt av böckerna!

Han har sitt badrum mot mitt och jag har ju hört grälen via dessa ekande gamla badrum, så jag frågade hur det går med tjejen. Han konstaterade att hon hade gett upp hoppet om att han någonsin skulle bli en karl för henne. Jag gav honom rådet att läsa böcker högt på balkongen för nästa dam!

Okej, här var det kanske inte så många hemligheter och saker vi inte visste om varandra. Men det finns saker du inte vet om din granne och nu ska jag tala om för dig vad dessa är…

  1. Din granne är fake brun!

Det är sant! Du tycker att hon ser så fräsch ut när hon drar ut och joggar. Alltid perfekt brun och fin. Hallå, det är melanotan-sprutor ju! Hon är fake brun och det är inget fel med det. Om du inte tror mig ska du fråga nästa gång du ser din granne.

Fråga hur personen alltid kan vara så brun så får du garanterat svaret melanotan eller brun utan sol. Om din granne har stora muskler och du har viss aning om att det fungerar fint i parrelationen så är melanotanet ditt främsta kort här.

  1. Din granne pillar sig i näsan konstant

Detta har du inte tänkt på men så är det. Det är ett ständigt pillande. Särskilt innan han trycker på hissknappen. Ta en titt nästa gång du ser din granne sitta i sin bil. Där pillas det i näsan hela tiden.

Du kan ju ta upp det där med att skölja näsan nästa gång ni ses i trappen. Fråga om han vet vad ett näskrus är. Då kanske samtalet kommer att beröra det problem han har med dessa ständiga kråkor som fastnar i näsborren och som måste pillas ut. Pillade du lite själv nu?

  1. Din granne snarkar varje natt

Det är inte bara din partner som snarkar. Det gör även din granne. Faktum är att hela huset skallrar nattetid då ni snarkar i era sängar. Om du inte trodde att din granne som absolut inte är snorig snarkar på nätterna så vet du bättre nu.

Det är nämligen så att den som är resistent mot insulin för det mesta snarkar på nätterna. Det är svårt att hitta någon som inte lider av insulin-resistens! Därmed kan du vara säker på att din granne behöver sluta snarka om det inte snart ska gå åt pipskogen med det nya förhållandet!

flugan i fönstret
Du behöver inte vara flugan i fönstret för att veta saker om din granne!