För varmt är inte roligt

Visst är det skönt med varm sommar. Men när det känns som i Tel Aviv fast utan havet och utan AC så är det inte skönt. Jag har ingen luftkonditionering och jag är livrädd för att göra mig illa med en fläkt. Alltså inte så att luften som strömmar från den leder till muskler som gör ont. Jag tror på allvar att mina fingrar kan skadas av fläktens blad!

Det här är något som jag har gått omkring med sedan barnsben. Min mamma förmanade mig att inte gå näre en fläkt. Det är farligt sa hon. Du kan få fingrarna avknipsade. Nu vet jag att man måste stoppa in fingrarna långt innanför gallret för att detta ska ske men jag är ändå rädd för fläktar och att göra mig illa på dem.

Så för varmt är inte roligt. Då vet jag inte vad jag ska göra med mig själv. Jag sprayar med vattenflaska och ställer mig vid den öppnar frysdörren. Men mycket mer än så kan jag ju inte göra. Det är hemskt. Så jag önskar helst en sval sommar. Det är bättre för mig att åka utomlands för att få bada i varmt hav. Där är de bättre rustade för det varma vädret tycker jag.