Projektledare till läxhjälpen sökes vårterminen 2020

Mångfaldsbyrån Esmeralda arbetar för en breddad social och etnisk rekrytering till universitet och högskola. Sedan 2001 har vi bedrivit läxläsning på flera skolor i Uppsala. Till hösten söker vi projektledare för verksamheten på en av våra samarbetsskolor.

Projektledarens uppdrag är att genomföra läxläsningsverksamhet på någon av våra skolor i enlighet med Esmeraldas övergripande syfte. Verksamheten ska bedrivas på ett sådant sätt att den uppskattas av skolans personal, elever, studenter, övriga kollegor och finansiärer.

Projektledaren arbetar i grupp tillsammans med arvoderade studenter och volontärer och ansvarar för den löpande läxläsningsverksamheten på den aktuella skolan. Utöver det ansvarar projektledaren för att marknadsföra läxhjälpen på skolan, ta närvaro bland elever och studenter samt utvärdering och framtida överlämning. Projektledaren har schemalagd arbetstid en dag i veckan i samband med läxläsningen. I övrigt planeras arbetstiden av projektledaren själv. Verksamheten är tänkt att starta första veckan i september.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra och har pedagogiska erfarenheter.  Meriterande är tidigare engagemang i Mångfaldsbyrån Esmeralda. För att vara aktuell för uppdraget ska du vara student, eller nyligen avslutat dina studier. Uppdraget är arvoderat.

Samarbetskolan för detta uppdraget är Gottsundaskolan och läxhjälpstillfällena kommer vara på tisdagar kl 17.00-19.00.

Skicka din intresseanmälan med CV till esmeralda@us.uu.se där du berättar kort om dig själv och din bakgrund, samt varför du är intresserad av uppdraget.

FRÅGOR OM UPPDRAGET?

Kontakta: Ebba Hansson, verksamhetsledare för Mångfaldsbyrån Esmeralda
Tel: 018-480 31 34
e-post: esmeralda@us.uu.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s