Decembers mångfaldsambassadör

December månads mångfaldsambassadör är Sofia Berglund, projektledare för läxläsningsprojektet i Gränby. Sofia är den student som varit engagerad längst inom Esmeralda av de som finns i verksamheten idag. Att ha en god dynamik mellan engagerade som funnits inom verksamheten en lång tid och de som nyligen valt att engagera sig är positivt. Med personer som deltagit länge i en verksamhet skapas en stabilitet. Dessutom är det ett tecken på att engagemanget är något positivt i studentens liv.

Mångfaldsambassadör, Sofia Berglund

Kampanjen ”Mångfaldsambassadörer” pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som stöttar Mångfaldsbyrån Esmeraldas arbete för att minska snedrekryteringen och öka mångfalden bland studenter vid universitet och högskola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s