November månads mångfaldsambassadör

November månads mångfaldsambassadör är Emma Ågren, som är kopplad till Mångfaldsbyrån Esmeraldas verksamhet i sin roll som programrektor för Språkintroduktionsprogrammet (SPRINT) på Lundellska skolan. Adepterna som tar del av mentorskapsprojektet Hayat är elever från Lundellska skolans SPRINT-program där Emma är vår huvudsakliga kontaktperson. Samarbetet med Lundellska skolan har pågått under många år och vi är väldigt glada över den kontinuitet som det gett Hayat. emma 4Kampanjen ”Mångfaldsambassadörer” pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som stöttar Mångfaldsbyrån Esmeraldas arbete för att minska snedrekryteringen och öka mångfalden bland studenter vid universitet och högskola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s