Oktober månads mångfaldsambassadör

OKTOBERS MÅNGFALDSAMBASSADÖR
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Aws Al-Kohaili påbörjade sitt uppdrag som studentambassadör denna höst. Han deltar i arbetet med pilotversionen av det nya studentambassadörsprojektet som bygger på att studenterna träffar samma skolklass på högstadiet vid flera tillfällen och pratar om högre studier. I och med att studenterna och skoleleverna träffas vid flera tillfällen under en längre period bygger de en relation och förhoppningen är att de ska kunna inspirera ännu mer på det viset.

Aws_Oktober

Kampanjen ”Mångfaldsambassadörer” pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som stöttar Mångfaldsbyrån ESMeraldas arbete för att öka mångfalden bland studenter vid universitet och högskola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s