Maj månads Mångfaldsambassadör

Vi är stolta och glada över att presentera Eva Åkesson som maj månads Mångfaldsambassadör! I egenskap av rektor för Uppsala Universitet, som tillsammans med Uppsala kommun finansierar verksamheten, har Eva stått bakom ESMeraldas arbete i många år och uppmärksammat våra projekt i olika sammanhang. 

Maj - Eva Åkesson

Kampanjen ”Mångfaldsambassadörer” pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som på ett eller annat sätt stöttar Mångfaldsbyrån ESMeraldas arbete för att öka mångfalden bland studenter vid högre studier.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s