April månads mångfaldsambassadör

Vi presenterar med glädje Emilia Friberg som april månads Mångfaldsambassadör! I sin roll som SO-lärare samt före detta projektledare och läxvärd inom läxhjälpen har Emilia värdefulla insikter i hur läxhjälpen fungerar som en dörröppnare för elever i resurssvaga förorter. Emilia lyfter även fram vikten av att elever och studenter får en chans att mötas och utbyta erfarenheter.

April - Emilia Friberg

Kampanjen ”Mångfaldsambassadörer” pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som på ett eller annat sätt stöttar Mångfaldsbyrån ESMeraldas arbete för att öka mångfalden bland studenter vid högre studier.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s