Mars Mångfaldsambassadör

Den här månaden är vi stolta över att presentera Karin Stacksteg, enhetschef för samordning på Utbildningsförvaltningen, Uppsala kommun, som mars månads Mångfaldsambassadör. Som medlem i ESMeraldas styrgrupp är Karin med och utvecklar verksamheten och bidrar med kloka lösningar för att ESMeralda ska nå ut till fler elever på Uppsalas skolor!

Mars - Karin Stacksteg


Kampanjen ”Mångfaldsambassadörer” pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som på ett eller annat sätt stöttar Mångfaldsbyrån ESMeraldas arbete för att öka mångfalden bland studenter vid högre studier.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s