Februaris Mångfaldsambassadör

 
Februari - Jakob Stone
Vi är glada över att kunna presentera Jakob Stone, styrelseledamot för S-studenter i Uppsala Studentkår, som Februaris Mångfaldsambassadör. I sin roll som ESMeraldas resursperson och bollplank bidrar Jakob till ESMeraldas utveckling med sina kloka idéer och en stor dos entusiasm!

 

Kampanjen ”Mångfaldsambassadörer” pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som på ett eller annat sätt stöttar Mångfaldsbyrån ESMeraldas arbete för att öka mångfalden bland studenter vid högre studier.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s