ESMeralda lanserar kampanjen Mångfaldsambassadörer

JANUARIS MÅNGFALDSAMBASSADÖR : MARIA TOVAR

———————————————————————————-
Mångfaldsambassadörer är en kampanj som pågår under 2018. Varje månad lyfter vi fram olika personer som på ett eller annat sätt stöttar Mångfaldsbyrån ESMeraldas arbete för att öka mångfalden bland studenter vid högre studier. Vi får reda på varför de tycker att verksamheten är viktig och varför de väljer att vara ambassadörer för vårt mångfaldsarbete!

Den här månaden är vi stolta över att presentera Maria Tovar som vår första mångfaldsambassadör! Maria har aktivt bidragit till verksamheten i sin roll som styrgruppsmedlem sedan starten 2004, och de två senaste åren även som styrgruppsordförande.

Januari - Maria Tovar

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s