Esmeraldas vik. verksamhetsledare Shabnam säger hej!

Mitt namn är Shabnam Sharifpour och jag har nyss börjat jobba som vikarierande verksamhetsledare för ESMeralda! Jag är oerhört glad över att få bidra till en så viktig verksamhet. Då jag själv tillhör ESMeraldas målgrupp, men också varit student vid Uppsala Universitet, ligger arbetet med breddad rekrytering och breddat deltagande mig särskilt varmt om hjärtat. I grunden är jag statsvetare med inriktning på internationell utveckling och processledning, och har tidigare jobbat med frågor som rör jämställdhet och global rättvisa.

I rollen som verksamhetsledare har jag övergripande ansvar över ESMeraldas tre projekt som alla syftar till att uppmärksamma och motverka den etniska och sociala snedrekryteringen till universitet och högskola. Mitt mål är att fortsätta utveckla ESMeralda till att nå ännu fler unga med information och inspiration om högre studier som ett verktyg för att förverkliga sina drömmar om framtiden.

Kom gärna förbi vårt kontor i Kårhuset för en pratstund och ta reda på hur du kan engagera dig i ESMeralda!

shabnam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s